De leden van 3KA

Alle leden van ons Netwerk Kinderopvang Amstelveen zijn rond dezelfde tijd gestart met hun kleinschalige kinderopvang. Hiervan was Kinderdagverblijf De Kinderkorf de pionier. Door deze gelijktijdige start leerden we elkaar gaandeweg vanzelf kennen. We kwamen elkaar tegen bij evenementen, uitnodigingen van de Gemeente Amstelveen voor bestuurlijk overleg en andere manifestaties. Doordat we allemaal eenzelfde waarden en visie delen, ontstond het idee om de krachten te bundelen. En zo werd het initiatief van 3KA geboren! Ontmoet hieronder onze leden!

De
voor
delen
van
samen
werking

Dankzij de samenwerking plegen we overleg over beleid, vraagstukken en innovatie. We delen ervaringen, houden elkaar op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en leren veel van elkaar. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van onze locaties te blijven verhogen.
Daarnaast kunnen we samen eenvoudig leuke activiteiten en uitjes organiseren. Zo werken we gelijk aan een verbeterde overgang van kinderdagverblijf naar BSO. Als laatste staan we samen sterker binnen de Gemeente Amstelveen.

Kinderdagverblijf Blub, zegt de vis

Blub, zegt de vis biedt ontwikkelingsgerichte opvang voor kinderen van 2 maanden tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf bestaat uit een verticale groep op de Karel Doormanweg en 2 groepen (0-2 en 2-4 jaar) op het Westelijk Halfrond in Amstelveen.

Liefde en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Het team is stabiel, hecht en betrokken. Kinderen en ouders voelen zich snel op hun gemak. De medewerkers zijn zorgzaam, professioneel en halen het beste uit de kinderen naar boven. Ze bieden structuur en stimuleren om stap voor stap zelfstandiger te worden. Ouders halen de kinderen op in de wetenschap dat ze die dag weer een stukje verder zijn gekomen!

Bekijk de folder! >

Jillz Kinderdagverblijf

Jillz Kinderdagverblijf ‘Het Vlindertje’ is een intieme kinderopvang in Amstelveen. De kinderen verblijven in een veilige en stimulerende omgeving, waarin zij zowel veel plezier hebben als zich goed kunnen ontplooien. Om deze pijlers te bereiken wordt veel aandacht besteed aan kwaliteit en verzorging. Zo streeft Jillz er onder andere naar om 4 pedagogische medewerkers op de groep te hebben staan. Het kinderdagverblijf is al 7 jaar op rij klachtenvrij zonder één GGD overtreding.

Ga naar de site! >

Kinderdagverblijf De Kinderkorf

De Kinderkorf is al meer dan 25 jaar een betrouwbare en betrokken kinderopvang, met 2 locaties in Amstelveen en Diemen. De kinderdagverblijven zijn speciaal ontworpen voor de kindjes van 0-4 jaar.

Er is een grote tuin, leerzaam speelgoed en veilig meubilair zodat de kinderen zich optimaal kunnen vermaken! Daarnaast bieden wij de perfecte omgeving om te groeien en zich te ontwikkelen.

Ga naar de site! >

BSO De Korfkidz

De Korfkidz is het zusje van KDV De Kinderkorf en biedt een gezellige BSO voor kinderen die naar één van de basisscholen in Amstelveen Noord gaan. Het doel is vooral om de kinderen een leuke tijd te laten hebben.

Daarvoor zet Korfkidz zich maximaal in op allerlei gebieden: van muziek, sport en creatie tot het organiseren van een musical en de Korfkidz Got Talent show!

Ga naar de site! > 

BSO KindZijn

kindzijnKindZijn is een buitenschoolse opvang die veel aandacht geeft aan de ontwikkeling van de kinderen. De kinderen worden met zorg opgevangen door de ervaren en HBO-geschoolde pedagogische begeleiders.

Doordat KindZijn kleinschalig is, kan ieder kind zijn eigen ontdekkingstocht volgen. Ze spelen ook graag in op de fantasie en belevingswereld van kinderen. En willen vooral dat de kids met veel plezier naar de BSO komen!

Ga naar de site! >

Majest

Majest is een warme kwalitatieve opvang met een huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig en thuis voelen. Wij helpen hen op weg tijdens de ontdekking van zichzelf. Vrije tijd kan zelf ingevuld worden en ruimte voor eigen initiatief staat centraal. Niets moet, alles mag! Naarmate de kinderen ouder worden, wordt ook de drang naar zelfstandigheid groter. De leidsters begeleiden dit proces. Daarnaast vindt Majest een gezonde levensstijl belangrijk en daar hoort natuurlijk gezond eten en veel beweging bij.

BSO én halve dagopvang!
Op de BSO verzorgen wij de opvang van kinderen van 4 tot 13 jaar na schooltijd, op vrije dagen en vakanties. De halve dagopvang verzorgt de opvang van kinderen van 2 tot 4 jaar van 8:00 uur tot 13:00 uur.

Ga naar de site! > 

Opvang Anders

Opvang Anders biedt hoogwaardige en tegelijkertijd kleinschalige kinderopvang met antroposofische insteek. De antroposofisch en/of HBO geschoolde leidsters geven aandacht aan de individuele ontwikkeling van ieder kind. Vrijheid voor eigen fantasie, zingen en muziek maken, elke dag naar buiten en biologische voeding zijn belangrijke onderdelen in de opvang.

De visie van Opvang Anders:
Ieder kind wil de wereld leren kennen en doet dat op zijn eigen, unieke manier en in een eigen tempo.

Ga naar de site! >

Kindercentrum De Stoel

Kindercentrum De Stoel verzorgt kinderopvang voor kinderen vanaf 2 maanden tot 13 jaar. Met veel enthousiasme, jarenlange ervaring en liefde voor de kinderen kan er worden gerekend op de beste kinderopvang.

Een van de uitgangspunten is het nabootsen van een natuurlijke en veilige thuissituatie waarin de kinderen zich vrij en op hun gemak voelen. Het centrum bestaat uit 3 kinderdagverblijven en 2 BSO’s.

Ga naar de site! >